pondělí 13. února 2012

Vtipy pro sedmý týden


Do kláštera přijde bratr a ptá se hlavního mnicha.
"Otče, až se tu budu mezi těma chlapama cítit nesvůj a budu si potřebovat užít, kam mám jít?"
Otec se na něj zadívá, ale po chvilce ho zavede do sklepa, kde mu ukáže velkou černou truhlu, ze které čouhá jen zadek.
"A otče, můžu už dneska?" zeptá se ho novic.
"No dobře."
"A zítra?"
"No, taky by to šlo."
"A pozejtří taky, že jo ?"
Otec zakroutí hlavou a řekne:
"No, pozejtří už asi ne. To máš službu v truhle."





Nový kněz poprvé jede na kole do místa svého působení v podhorské oblasti. Je léto, stráně jsou plné ovcí. Kněz vyjede na kopec a vyvalí oči. Pod stromem jeden ovčák souloží s ovcí. Kněz se pokřižuje a jede dál. Za zatáčkou vyvalí oči podruhé - další chlápek s ovcí. Když dojel na kraj městečka, všiml si třetího, který seděl pod stromem a intenzivně masturboval. Na své první mši se do tohoto nešvaru pěkně opřel:
"To, co se zde děje, musí přestat. Včera jsem viděl dva muže, jak na stráních za městem páchají nechutné hříchy s ovcemi. A na kraji města třetí, který na veřejnosti páchal ohavnosti s vlastním tělem!"
Z kongregace se ozve hlas:
"No jo, to byl starej John Pack. Ten nikdy nezvládne chytit ovci."





Farář ztratil kolo. Tak povídá kostelníkovi: "V neděli při kázání se budeš dívat pozorně na lidi, budu se modlit desatero a zdůrazním nepokradeš, a ty musíš zjistit, s kým to nejvíce trhlo." V neděli na kazatelně se modlil desatero, ale nepokradeš nezdůraznil. Kostelník se pak udiveně ptá a farář vysvětluje: "Když jsem došel k nesesmilníš, vzpomněl jsem si, kde jsem to kolo zapomněl."



Po pohřbu se ptají známí vdovce:
"Jaká byla poslední manželčina slova?"
"Zprava dobré."





V čekárně na venerologii se sejdou dva pánové a po chvíli klábosení zjistí, že mají podobné příznaky - jeden má po obvodu penisu velký červený kroužek a druhý má na stejném místě kroužek tenčí, zelený.
Ten s červeným jde do ordinace první, po chvíli s úsměvem vyjde a říká druhému: "Nebojte, nic to není."
Pacient se zeleným kroužkem vejde do ordinace, svlékne se, lékař ho vyšetří a pak mu oznámí: "Pane, jedná se o pokročilé stádium syfilisu, a je nutné vám amputovat penis."
Chlápek celý zbledne a když se vzpamatuje, dožaduje se vysvětlení: "Ale jak to? Ten přede mnou říkal, že to nic není."
"Asi takhle, pane," na to doktor, "je poměrně velký rozdíl mezi gangrénou a rtěnkou."



Otec má tři dcery.
Přijde za ním první prijde která se jmenuje Růženka.
A ptá se: "Tati proč se jmenuji Růženka?"
Když jsi byla maličká, tak ti na hlavu spadlo kvítko růže, tak proto."
Po chvíli za ním přijde druhá dcera jmnující se Fialka.
A ptá se: "Tati proč se jmenuji Fialka?"
Protože když jsi byla malá, tak ti na hlavu spadl kvítek fialky."
Nakonec za ním přijde i třetí dcera která se jmenuje Cihelka.
A ta říká: "Hua aksdasd basod asdbsd."





Ptá se blondýna kolegyně: "Co je to prosím tě za divnou nádobu jak zni nalíváš kafe."
"To je termoska."
"Joo termoska a k čemu slouží ta termoska."
"No to máš tak, když do ni dáš horky, zůstane to dlouho horký a když studený, tak dlouho studený."
"No teda, hned si taky jednu koupím."
Bloncka ihned zakoupí v nejbližších domácích potřebách termosku a maže zpátky do práce.
Cestou potká stejně blonďatou kamarádku a ta se jí ptá: "Co to neseš?"
"Ale termosku."
"Na co to je?"
"To nevíš, jo? No přece, když do toho dáš teplý nebo studený tak to dlouho udrží stejnou teplotu."
"A co v tom máš?"
"Horký kafe a nanuka!"



Zrzka, bruneta a blondýnka se ucházejí o práci natěračky středových čar na vozovce. Protože je ale jen jedno místo zaměstnavatel jim řekne, že vezme jen tu nejlepší, tu která při 3 denní zkoušce natře nejdelší úsek. Tak dívky začnou soutěžit: Zrzka natře první den 4 km, bruneta 5 km a blondýnka 10 km. Zaměstnavatel říká: "Hmm, dobrý, jestli tak budete pokračovat, tak vás vezmu."
Druhý den natře zrzka 6 km, bruneta 7 km a blondýnka jen 4 km.
Zaměstnavatel: "No, trochu jste se zhoršila, ale máte náskok, tak si to můžete dovolit."
A třetí den natře zrzka 8 km, brunete 9 km a blondýnka jen 1 km.
Zaměstnavatel: "No, je mi líto, tak pěkně jste začala, ale smůla. Místo dostane bruneta. Ale jen tak mimo, proč jste první den tak válela, a potom vám zmizela forma?"
Blondýnka: "No ze začátku byl ten kýbl v pohodě, ale víte co to bylo potom za fušku za ním běhat?"





Slyšeli jste už o té blondýnce co byla celou noc vzhůru, protože se učila na test moči?





Po Římě právě jede papež ve svém papamobilu. Když se otočí, vidí, jak za autem běží blondýnka. Říká řidiči: "Zastavte, nějaká zoufalá žena si žádá rozhřešení!" Ale vedoucí ochranky se ohradí, že je to teroristka, a poručí řidiči, aby přidal. Blondýnka také zrychlí. Papež opět požaduje zastavení, vždyť musí té zoufalé ženě pomoci. Ale vedoucí ochranky poručí zrychlit. Blondýnka také zrychlí, jazyk má na vestě. To už se papež rozzlobí a poručí zastavit. Když blondýnka konečně doběhne, zadýchaně povídá: "Jednu vanilkovou...."





Blondýna se jednou vrátila domů a přistihla manžela v posteli s jinou. Když to viděla, popadla revolver a přiložila si ho ke spánku. Vyděšený muž začne bědovat a prosit ji, aby se nezabíjela. A blondýna na to: "Mlč, neřáde, ty půjdeš hned po mně!"





Blondýnka jede autem a zastihne jí sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co jí radil otec: "Kdykoliv tě potká sněhová bouře, počkej až kolem pojede pluh a pak jeď za ním." Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka jej podle rady následuje. Jede za ním třičtvrtě hodiny až pluhař vystoupí a ptá se jí, co to dělá. Ona mu vysvětlí, že jí otec poradil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem. Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou k Tescu.



Jednotka ruských vojáku letí do Čečenska a velitel motivuje vojáky: "Chlapi, za každou čečenskou hlavu dostanete láhev vodky!" Letadlo přistane, rozrazí se dveře, vojáci se rozprchnou. Za několik minut se vrací a každý táhne několik hlav. Velitel je celý bledý a zpocený: "Kurva hoši, to bylo jen mezipřistání v Kyjevě!"



Přijede šofér tiráku do motorestu, objedná si jídlo a pití a z chutí se do toho pustí. Když v tom přijedou tři chlapi na harleych, usaděj se u něj u stolu a to jídlo mu snědí a pití vypijou. Šofér nic, zaplatí a odejde. Ti chlapi si mezi sebou říkaj: "Ten šofér byl buď pěknej srab, nebo se neuměl prát." Zaslechne to číšník a přitaká jim: "Fakt byl nějakej divnej a snad ani řídit neuměl. Teď zrovna venku přejel tři motorky."



Jdou dědek s bábou po lese a dědek najednou říká bábě: "Sundej si kalhoty." "Ale dědo, nejsme na to trochu staří?" "Nevadí, sundej si kalhoty. "Dyť už jsme to dlouho nedělali." "Sundej si kalhoty." Babka teda nakonec ustoupí a sundá si kalhoty. Dědek je sebere, oblékne si je a říká: "Že je ale kosa, co?"





Potkají se po hodně dlouhé době dva spolužáci: "Hele Ty Karle, kde jsi byl posledních patnáct let?" "Ale, v base." "Prosím tě a kvůli čemu?" "Kvůli slepicím." "Prosím tě, vždyť kvůli slepicím se nedává patnáct let?!" "Voni ty kurvy vyhrabaly starou."







Dva sousedi zahrádkáři ryjí takhle odpoledne na zahrádkách a ten jeden se mrkne přes plot a co nevidí - ze záhonu trčí pr*el. Tak jde k plotu a říká: "Ty, hele, Karle, co ti to tam roste mezi těma keříkama?" "No víš, mně před nedávnem umřela žena, tak jsem ji sem uložil." "A to jsi to nemohl udělat pořádně?" "No moh, ale víš, jak se do toho dobře strká kolo?"





Dva kluci jsou na prázdninách na vesnici. Leží si tak u rybníka a opalují se. A najednou projde kolem velice pěkná dívka v bikinách. Ten jeden povída:
"Člověče, ta kdyby se topila, tak bych pro ni i skočil."
A co čert nechtěl, ta divka vstoupí do vody, chvíli si plave a najednou se nad ni uzavře hladina. Samozřejmě, že ten kluk hned běží, skáče šipku do vody a po chvíli vytáhne dívku z vody. Pak se obvyklými masážemi a pohyby snaží dívku přivést k životu. To se vsak nedaří, tak ten druhý kluk mu poradí, ať vyzkouší dýchání z úst do úst. Ovšem ani po tomto vyčerpávajícím úkonu se mu nepodaří přivést dívku k životu. Po chvilce ten, co dýchal, říká:
"Člověče, jí nějak smrdí z huby!!!!"
A ten druhý na to:
"Se nediv ty blbče, tamta měla bikiny a tady ta má brusle."



Chlap vyhazuje tchýni z okna v šestém patře a říká jí: "Vidíš ty čarodějnice, jinej by tě zabil a já tě pouštím na svobodu."



Žena jednou večer povídá: "Dvě věci umím nejlíp. Sekanou a štrůdl."
A manžel ukáže na talíř a říká: "A tohle je která?"




Sedí takhle tři chlapi v hospodě a dohadují se čí manželka u toho víc křičí.
Jeden povídá: "To ta moje u toho tak řve, že padaj hrnky z kredence."
A druhý na to: "To je prd, to ta moje u toho vyvádí tak, že vzbudí celou partaj."
"Pánové to je o ničem," dodává třetí, "to moje stará u toho řve tak, že ji slyším až dole v hospodě."



Byl jeden mladý muž a chtěl být slavným básníkem. Chtěl, aby jeho díla četl celý svět, aby lidé při čtení propadali emocím, aby křičeli, plakali, rudli vzteky a dupali a nikdy nezapomněli, co četli.
Jeho přání se splnilo. Píše v Redmondu chybové hlášky pro Microsoft.

  



Přijde chlap k doktorce a v ruce drží kartičku pojištěnce. "Berete tady tyhle kartičky?"
A doktorka udiveně "No jistě, co máte za problém?"
"No mám problém s erekcí!"
Tak doktorka, že se na to mrkne. Jen co mu ho vezme do ruky, tak se mu okamžitě postaví. "Chlape, vždyť je to v pořádku!"
Ale on pokračuje "No, ale s tím ejakulátem, to skutečně vázne!"
Tak se doktorka skloní a ještě ho ani nedá do pusy a dostane dávku jako blázen."Proboha, vždyť vy by jste mohl obdařit celou Perlovku!!"
A chlap na to "Hmm, to ano, ale tam neberou tady ty kartičky!"

Žádné komentáře:

Okomentovat