čtvrtek 17. listopadu 2011

Pár vtipů


Chlápek zemře a skončí v pekle. Celý život mu říkali, že hříšníci tráví věčnost přidáváním uhlí pod pekelné kotle. Chlápek se tedy velice diví, když je uveden na své nové místo. Všude hromady uhlí a obrovská ohniště a spousty lidí, kteří se jen tak poflakují okolo v tričkách s pekelným potiskem. Tak se hned jednoho odsouzeného ptá, jak je to možné, vždyť mají pořád přikládat pod kotle.
“No jasně, ale je nás tu tolik, že až na tebe přijde řada, tak hodíš nějakých pět lopat za den!”









Přijde za rabínem novinář a ptá se ho: „Rabi, jak je možné, že mezi vámi je tolik geniálních vědců, matematiků, lékařů, hudebníků, úspěšných obchodníků?“ Rabím se zamyslí a vysvětluje mu: „Víte, my se snažíme už v malých dětech odhalit jejich talent a pak ho rozvíjet.“ „A co děláte s dětmi, u kterých žádný talent nenajdete?“, ptá se dál novinář. „Pokřtíme je,“ říká Rabín.









Sedí lord ve svém pokoji, hledí zamyšleně do plápolajícího krbu, popíjí svojí obvyklou sklenku whisky, venku sněží a on čeká, až přijede jeho manželka s tchyní. Po chvíli vstoupí do pokoje Jean: „Pane, zaslechl jsem rolničky - přijely saně.“ - „Obě, Jean?“





Před soudem: „Několikrát jsem obžalovaného upozornila, že jestli nepřestane, tak půjdu k soudu. Hrubě mi odpověděl, ať jdu třeba do prdele, no a tak jsem tady.“





Kádrovák si zavolá Kohna a oznamuje mu, že má hodinovou výpověď.”Ale za co?” ptá se Kohn. “Kdo byl vybrán do čela prvomájového průvodu?” “No já.” “A cos držel v pravé ruce?” “Stalinovu podobiznu.” “A v levé?” “Sem vedl psa” “A co jsi zahodil když jsem ti na seřadišti řekl ať pustíš toho kripla?”





Dohadují se Rus, Američan a Čech, kdo umí vyrobit nejlepší věc ze skla. Rus říká: “To my, u nás v Rusku, dokážeme vyrobit tak dlouhou skleněnou trubku, že s ní vidíme až na dno nejhlunšího oceánu!” … “A jak tomu říkáte?” … “Oceánohled”. Američan na to řiká: “To nic neni … to u nás, v Americe, dokážeme v…yrobit tak silnou čočku, že s ní vidíme do nejvzálenějšího vesmíru! řikáme tomu kosmohled.” A Čech na to: “To my v Čechách dokážeme vyrobit takovou věc ze skla, že s ní vidíme skrz zeď!” Ostatní se diví: “To neni možný … Jak tomu řikáte?” ……….. “OKNO!”

Žádné komentáře:

Okomentovat