neděle 17. března 2013

Vtipy na 17. března


Hádá se takhle jeden Američan s Čechem, jestli je trabant auto nebo není. Čech se naštve, sedne do tráboše, zabouchne dveře, popojede dopředu, popojede dozadu, udělá pár koleček a pak se teprve rozjede. Američan říká: „Dobře, už ti věřím, je to auto, jezdí to, ale co měly znamenat ty manévry na začátku?" „Ale, přibouchl jsem si do dveří pampelišku, nešla utrhnout, tak jsem ji musel ukroutit."

 

„Jaké květiny mám koupit své dívce?" „Chceš-li ji hladit, pak růže, chceš-li líbat, narcisy." „Co s ní chci dělat, vím docela přesně. Koupím ji kaktus."

 

V ruské továrně na šicí stroje odchází pracovnice po čtyřiceti letech do důchodu. Předseda odborové organizace se jí ptá, co by chtěla na odchodnou: "Šicí stroj." "A to sis, soudružko, za ty roky nestačila nakrást součástky?" "Ale nakradla. Ale ať skládám, jak skládám, vždycky je to samopal."

 

Ivan si kupuje záchod na svou daču. Prodavač mu nabízí Sibiřský typ. Ivan ho rozbalí, uvidí dvě tyčky a ptá se, jak se to používá. "Jednu tyč zarazíte do země a pověsíte kabát. Druhou odháníte vlky."

 

Blondýnka a brunetka nastoupí na Slovensku do rychlíku. V jednom kupé je úplně prázdno, jenom u okna sedí starý šedovlasý pán s dlouhou bradou. Blondýnka ho upřeně pozoruje a po chvíli se nakloní k brunetce a zašeptá: "Ty, to bude asi Štefan I., král uhorský." Brunetka převrátí oči a odpoví: "Čo ti šibe? Veď ten je už dobrých tisíc rokov po smrti!" Jedou dál a na další zastávce přistoupí chlap, nahlédne do kupé a řekne: "Vitaj Štefan, čo tu robíš - veď teba som už dobrých tisíc rokov nevidel!" Blondýnka se otočí k brunetce a vítězoslavně prohlásí: "No vidíš, a potom ktorej z nás tu šibe?"

Žádné komentáře:

Okomentovat