čtvrtek 7. března 2013

Vtipy na 7. března


Přijde žena k doktorovi a povídá:
"Pane doktore, nevím co mám dělat. Můj muž to chce až čtyřicetkrát za noc." Doktor odvětí: "Dám vám nějaké prášky a zítra si přijďte."
Druhý den se situace opakuje a tak doktor povídá:
"Dám vám ty nejsilnější prášky, co mám."
Žena odejde spokojená domů...
Třetí den, ale opět přijde s tím, že to bylo čtyřicetkrát za noc. Doktor jí poradí, aby při dvacátém úhozu rozsvítila a třeba se muž lekne.
Následující den, přijde žena zase a říká:
"Tak jsem tedy po dvacátém pokusu rozsvítila... "
"... a co se stalo?" ptá se doktor.
Žena odvětí: "Manžel stál ve dveřích a vybíral vstupné..."

 

 

Mladík se odváží do bordelu, tak doma vybere kasičku. Přijde, zaklepe na dveře a zevnitř se ozve, že co jako chce. Tak on říká, že chce ojebat. Hlas zevnitř: "Dobře, tak strč pod dveře pět stovek." Mladík šoupne prachy pod dveře, čeká minutu, dvě, a nic. Tak začne bušit do dveří a křičí: "Ja chci ojebat!!" A zevnitř se ozve: "Cože? Eště jednou?"

 

 

 

 

 

Přijede TV štáb natáčet reportáž na Saharu o životě beduínů. Natočí reportáž, reportérovi to nedá a vyzvídá na beduínovi, jak je to tady se ženskýma, když jsou skoro celý rok v oáze. Beduín odvětí: "To je jednoduché, na to tady mamé velbloudici." Reportér nesměle: "Fakt? A můzu si to taky zkusit?" "Samozřejmě..." Reportér odběhne do stáje a začne obcovat s velbloudicí a jede a jede, libuje si a najednou slyší hlasitý smích ze všech stran. Reportér se ohradí: "Co se smějete? Oni na to: "My na ní jezdíme do vesnice za ženskýma!"

Žádné komentáře:

Okomentovat