pondělí 15. října 2012

Vtipy a vtípky o práci a penězích

Národní Institut Zdraví schválil používání k pokusům právníky místo krys. A to hned ze tří důvodů:
a) V této zemi je více právníků než krys
b) Vědci si k právníkům netvoří citové pouto
c) Jsou věci, které ani krysa neudělá

Jde koktavej a plešatej po ulici. Koktavej povídá tomu plešatýmu: „Ttto by mmmě zzajímalo, kolik dddáš zza holiče, hhhha hhha?!"
A ten plešatej mu povídá: „A mě by zajímalo, kolik ty dáš za telefon?"

Přijde velitel hasičů do práce, pokouří si, vypije v klidu kávu, zmáčkne tlačítko: "Pomalinku se připravujte na výjezd, už tři hodiny hoří Finanční úřad!"

Proč si nechat vytetovat stodolarovou bankovku na penis? Můžes si hrát se svými penězi, můžeš sledovat růst svého kapitálu a manželka může prokouřit, kolik chce.

Jde Angličan do Tunisu a vidí tam Araba ve stánku. "Prosím bedničku Coca-Coly." "Jeden dolar, prosim." "Takové levné? A co stojí tamten bourbon?" "Jeden dolar, prosim." "Takové levné? Proboha, vždyť všude je to tady takové drahé." "Já obchodnik. Hore moja šéf. On jebat moja žena. Ja jebat jeho byznys!"

Může jít penis na brigádu ?
Ne! Má totiž tvrdou hlavu, vstává si kdy chce, do práce se musí strkat
a plive po zaměstnavateli.

Přijde vkusně oblečený muž do starožitnictví a ptá se: "Kolik bych tak mohl dostat za madonu z kladrubského kláštera?" A prodavačka s úsměvem: "No asi tak tři roky."

Starostlivý otec se ptá své dcery, jestli si je jistá, že to s ní její přítel myslí vážně. Dcera odpovídá: "Myslím, že jo, tati. Zrovna včera se ptal, kolik vyděláváš, jaká jídla maminka vaří a jestli se s vámi dá vydržet."

Žádné komentáře:

Okomentovat