pondělí 1. října 2012

Něco pro zasmání 2


Desatero odpočinutého člověka 1. Přemíra odpočinku ještě nikoho nezabila. 2. Práce je únavná a je třeba si na ni dávat pozor. 3. Pokud tě něco unavuje, dovol to udělat někomu jinému. 4. Miluj postel svou jako sebe sama. 5. Pokud tě přepadne chuť pracovat, počkej do výplaty,ona tě přejde. 6. Co máš vykonat dnes, nechej na pozítří, získáš dva dny volna. 7. Odpočívej ve dne, abys mohl v noci klidně spát. 8. Práce zušlechťuje, odpočinek obšťastňuje. 9. Vidíš-li někoho odpočívat, neváhej a pomoz mu. 10. Člověk se rodí unavený a žije jen proto, aby si odpočinul.



“Dobrý den, dovolal jsem se do Prahy?“ “Ano.“ “Matějkova ulice?“ “Ano.“ “Číslo 77?“ “Ano.“ “Byt číslo 32?“ “Ano.“ “Prosím vás, potřebujete ty peníze, co máte ve spodní zásuvce pracovního stolu?“ “Samozřejmě, že potřebuji!“ “Tak si v naší firmě objednejte bezpečnostní dveře!“



V dílně: "Honzo, dej mi francouzák!" "Fúj, myslel jsem klíč, ty blbečku."



Čtyři přátelé, inženýr, chemik, účetní a státní úředník, se rozpovídali o svých kočkách a jejich přednostech a inteligenci. Aby předvedl svou kočku, povídá inženýr: "Šroubku, ukaž co umíš!" A Šroubek vyskočil na stůl, vzal do paciček tužku a na kus papíru nakreslil čtverec, trojúhelník a kruh. Všichni uznale pokývali hlavou. Tu účetní zavolal na svou kočku: "Fakturko, předveď se!" Fakturka odběhla do kuchyně a přinesla podnos plný sušenek. Sušenky rozdělila do sloupečků, tak aby v každém sloupečku bylo stejně sušenek. Opět všichni uznale pokývali hlavou. Pak zavolal chemik: "Trichloretyléne, do toho!" A Trichloretylén odběhl do kuchyně a donesl mléko a čtyři skleničky a do každé z nich nalil přesně 100 mililitrů mléka a přitom mu neukápla ani kapka. I tentokrát pokývali všichni uznale hlavou a obrátili své pohledy na státního úředníka. Státní úředník jen zavolal: "Rauchpauzo, začni!" A Rauchpauza vyskočila na stolek, sežrala všechny sušenky, vypila všechno mléko, vyčůrala se na papír s geometrickými náčrtky, pak vyhnala ven ostatní kočky, postěžovala si, že ji od toho bolí v zádech, sepsala rozhořčenou stížnost na nehygienické pracovní podmínky, vyplnila žádost o náhradu škody, hodila se marod a odešla na zbytek dne domů.



Na mořskou pláž vyleze z vody potápěč a nese v náručí obrovskou perlu. "Kde jste to vzal? " diví se lidé na pláži. "Tam dole na dně je jich spousta," vysvětluje šťastný potápěč. Lidé se hned nahrnou do obchodu s potápěčskými potřebami a skoupí všechny skafandry a kyslíkové bomby. "Tedy pane vedoucí, to byla zase dneska tržba, viďte?" povídá prodavačka. "Ano to byla," přitaká vedoucí, "ostatně jako vždycky když se brácha projde ve skafandru po pláži s tou skleněnou koulí."



Dámská ňadra dělíme na tyto velikosti: A - Angrešt B - Bluma C - Citrón D - Dýně E - Extra dýně F - Fuj to sem se lek.



Potkaji se dvě kamarádky po letech a jedna říká: "Jakto že máš tak nádhernou a hladkou pleť?" "No šla jsem k doktorovi a ten mi nainstaloval za uši takové kolíčky a když se objeví vráska tak si je povytáhnu." "A co to máš na krku?" "Ale toho si nevšimej, to jsou bradavky."



Baví se dvě přítelkyně: "Tak co, Jano, kde si byla o dovolené?" "Ale, byla sem pod stanem." "A jak se má Stan?"



Žena si za prémie pořídila mobil. Protože dneska mobil skoro nic nestojí, rozhodla se, že zbytek peněz prohýří. A proto vyrazila druhý den do nočních podniků. Je právě v nejlepším, když mobil zazvoní. Ona to zvedne a ozve se její manžel. Žena nevěřícně sakruje: "Proboha, jak si mě tu našel?!"



Zvoní zvonek u dveří. Otevře mladá ženská a za dveřmi stojí nějaký chlap. "Je starej doma?" "Není." Chlap beze slov vejde dovnitř a ženu znásilní. Druhý den: "Je starej doma?" "Není." Chlap zase vleze dovnitř a ženskou znásilní. Tak se to opakuje celý týden. V pátek se už ženská naštve a říká si: "Sakra, co jen ten chlap může mýmu starýmu chtít?"



Dáma ve středním věku si kupovala papouška. Jednoho si vyhlédla a povídá mu: "Tak co, ty malej hlupáčku, umíš mluvit?" A papoušek odpověděl: "A co ty, stará čarodějnice, umíš lítat?"



Dvě bývalé spolužačky se sejdou v restauraci a povídají si: "A co ty vlastně teď děláš?" "Já jsem sekretářka." "A co to obnáší?" "No, ráno uvařím řediteli kávu, napíšu dopis nebo co mi nadiktuje, pak si pohrajeme, jdeme na oběd, pak mu něco napíšu, pohrajeme si a je večeře, a tak dále... A co děláš ty?" "Já dělám taky šlapku, akorát toho psaní nemám tolik."

Žádné komentáře:

Okomentovat