pátek 11. ledna 2013

Vtipy na 11. ledna

Na mořskou pláž vyleze z vody potápěč a nese v náručí obrovskou perlu. "Kde jste to vzal? " diví se lidé na pláži. "Tam dole na dně je jich spousta," vysvětluje šťastný potápěč. Lidé se hned nahrnou do obchodu s potápěčskými potřebami a skoupí všechny skafandry a kyslíkové bomby. "Tedy pane vedoucí, to byla zase dneska tržba, viďte?" povídá prodavačka. "Ano, to byla," přitaká vedoucí, "ostatně jako vždycky, když se brácha projde ve skafandru po pláži s tou skleněnou koulí."

 
Dámská ňadra dělíme na tyto velikosti: A - Angrešt B - Bluma C - Citrón D - Dýně E - Extra dýně F - Fuj to sem se lek.

 Potkaji se dvě kamarádky po letech a jedna říká: "Jakto že máš tak nádhernou a hladkou pleť?" "No šla jsem k doktorovi a ten mi nainstaloval za uši takové kolíčky a když se objeví vráska tak si je povytáhnu." "A co to máš na krku?" "Ale toho si nevšimej, to jsou bradavky."

 Baví se dvě přítelkyně: "Tak co, Jano, kde si byla o dovolené?" "Ale, byla sem pod stanem." "A jak se má Stan?"
 
Žena si za prémie pořídila mobil. Protože dneska mobil skoro nic nestojí, rozhodla se, že zbytek peněz prohýří. A proto vyrazila druhý den do nočních podniků. Je právě v nejlepším, když mobil zazvoní. Ona to zvedne a ozve se její manžel. Žena nevěřícně sakruje: "Proboha, jak si mě tu našel?!

Žádné komentáře:

Okomentovat